Sport- en schoolkampen

Op zoek naar een leuke locatie voor een schoolkamp? Gevonden!! Wij bieden u een luxe accommodatie aan geschikt voor 50 kinderen. U heeft de beschikking over Gelders Groenland Noord, Oost en West met in totaal drie recreatieruimtes en twee goed ingerichte keukens. De slaapkamers zijn overwegend vier en zes persoons. 

De buitenruimte is ruim maar overzichtelijk. Er zijn drie overkapte terrassen waar het overdag en 's avonds bij een kampvuur heerlijk genieten is. Er zijn twee grote speelvelden met een voetbal- en volleybalveld. Verder zijn er twee trampolines, een voetbaltafel en er zijn meerdere tafeltennistafels. Ook is er een schuur vol met skelters en buitenspeelgoed. Het gebruik van de zeskampspellen en de twee BBQ 's is gratis. 

Op het terrein staan twee hoogtehindernissen, waaronder krat stapelen een spectaculaire beleving voor de kinderen om zo hoog mogelijk te komen. Dit alles gezekerd en onder begeleiding. Verder hebben wij een speurtocht over de Lochemse Berg ter beschikking. Zwemmen in de buurt kan bijvoorbeeld in Ruurlo bij buitenbad de Meene of in Lochem bij zwembad de Beemd. 

sport en spel ● kampvuur ● voetballen ● trampolines ● skelters ● hoogtehindernissen ● barbecuen ● Lochemse Berg ● zeskamp