Zorggroepen

Een wandeling maken, de krant lezen of gewoon lekker zitten met een kop koffie en een Barchemse bolus genietend van een prachtig panorama uitzicht over de weilanden. Wij bieden rust en privacy om samen met uw cliënten te genieten van een welverdiende vakantie.

Onze accommodatie is ideaal voor een meerdaags verblijf.

In de nabije omgeving is van alles te beleven, er zijn tal van pittoreske dorpjes waar de sfeer van het vroegere boerenleven nog goed te proeven is.

Een bezoek aan museumboerderij De Lebbenbrugge, een uniek stukje erfgoed. Een ritje met Bello het treintje, gecombineerd met een bezoek aan één van de vele kastelen in de omgeving is slechts een greep uit de tal van mogelijkheden.

De accommodatie bestaat uit twee gekoppelde woningen met een doorgang van binnenuit en is geschikt voor minder validen. Er zijn twee ruime woonkamers en twee goed ingerichte keukens. In totaal zijn er veertien slaapkamers en meerdere invalide badkamers.

drempelvrij ● ruime slaapkamers ● douche stoel ● rustgevende sfeer ● brede deuren ● rolstoelvriendelijk ● alarmbel systeem ● overzichtelijk terrein ● WiFi